Welkom!

Meester Miedema bouwt op kundige wijze websites, apps en online (maatwerk)applicaties. Hij begeleidt u van A tot Z bij het vertalen van uw idee tot werkend digitaal eindproduct. Meester Miedema werkt op projectbasis of inhuur, houdt van perfectie achter de pixel, weet wat wérkt in de praktijk en pakt projecten punctueel en professioneel aan.

Meer weten? Neem contact op om kennis te maken, want: Meester Miedema is benieuwd naar úw online ambities en helpt u graag die te realiseren. Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek!

Neem contact op!

Expertise van Meester Miedema

Werk samen met Meester Miedema en u weet dat de realisatie van uw digitale project in de handen van een vakman is. Meester Miedema bouwt op basis van beproefde opensource technieken voor zowel de front- als de backend. Denk bijvoorbeeld aan - maar niet uitsluitend - Wordpress, Ionic, en Laravel.

Web development

Een nieuwe website op basis van Wordpress nodig? Of een webshop op basis van Woocommerce, laat Meester Miedema u helpen!

Ionic Apps

Hybrid & PWA apps voor Android & iOS op basis van Ionic / AngularJS als meerwaarde. Gebruiksvriendelijk en razendsnel!

Laravel maatwerk

Maatwerkapplicatie nodig? Meester Miedema bouwt deze vakkundig en snel voor u met behulp van Laravel!

Meester Miedema werkt indien de situatie daarom vraagt met diverse andere Meesters uit andere vakgebieden samen. Alles voor een functioneel, professioneel en bovenal goeduitziend digitaal eindproduct. Denk hierbij aan Grafisch Ontwerp, SEO en SEA om de vindbaarheid van uw website of shop te verbeteren en het schrijven van pakkende teksten, foto's en andere content, afgestemd op de juiste doelgroep!

Wat zeggen zij die werken met de Meester zelf?

Mathijs de Haan

Directeur Langhout Heftrucks

Toen wij het bedrijf overnamen wilden we een goede, bij ons passende bedrijfswebsite. Die is inmiddels online en we zijn blij met het resultaat. De koppeling van Didata Combipac naar Woocommerce werkt inmiddels ook vlekkeloos. De kinderziektes die erin zaten zijn er uitgehaald. Wat ons opvalt is de snelheid waarmee Meester Miedema zaken oppakt en afhandelt!

 

Henk Peter Bethlehem

Dakcenter Hovinga

De vernieuwing van onze B2B portal heeft Meester Miedema voor zijn rekening genomen. We hebben nu een B2B systeem wat goed bij onze bedrijfsvoering past. Natuurlijk zijn er gedurende het bouwproces zaken bijgeschaafd om het beste eindresultaat te verkrijgen. Meester Miedema houdt rekening met voortschrijdend inzicht. Dakcenter Hovinga is blij met de flexibele houding en het plezierige contact met Meester Miedema tijdens de realisatie!

Heleen Kamphuis

Eigenaresse Golfdiva

Meester Miedema heeft goed werk geleverd. Het samen bedenken, bouwen en uitbouwen van de shop is op een prettige, professionele manier gegaan. In elk proces zijn er weleens hordes die genomen moeten worden. Meester Miedema pakt zaken snel op, corrigeert waar nodig, is flexibel en werkt echt met je samen!

Aangenaam kennis te maken!

Onder het genot van een kop koffie brainstormen over het vormgeven én realiseren van uw online ambities? Vul hieronder het formulier in.

  Meester Miedema
  Regentesselaan 28
  8448 VD Heerenveen
  06 - 42 60 70 22

  Kvk: 65492773
  BTW: NL001453412B09

  ;